Pracownicy hotelu InterContinetal serwują śniadanie pacjentom hospicjum
21.09.2017

21 września b.r. pracownicy hotelu InterContinental Warszawa po raz kolejny odwiedzili hospicjum, aby poczęstować pacjentów specjalnie przygotowanym śniadaniem.
Tym razem w menu pojawiły się zarówno tradycyjne produktów śniadaniowe, jak świeże bułeczki, ser, szynka, jajecznica ze szczypiorkiem, sałatka jarzynowa, jak i mniej oczywistych jak bekon, kiełbaski na ciepło, fasolka w sosie pomidorowym czy pomidor zapiekany z serem. Zwieńczeniem śniadania był deser w postaci criossant’ów, drożdżówek oraz pysznej kawy latte lub herbaty w różnych smakach. do wyboru. Wszystko to przygotowali i podali pracownicy hotelu InterContinental Warszawa na eleganckiej zastawie prosto z hotelowej restauracji 🙂
Takie chwile pozwalają naszym pacjentom na moment oderwać od rzeczywistości, która pomimo wszelkich starań pracowników medycznych, biurowych i wolontariuszy, czasem daje się we znaki. Dzięki Wam podopieczni Fundacji mogą poczuć się wyjątkowo, za co z całego serca dziękujemy wszystkim obecnym podczas śniadania: Markowi Sutherland, Tomaszowi Niebrzegowskiemu, Justynie Michałek-Lipińskiej, Marcinowi Szymfelowi, Mai Marciniak (kierowniczce recepcji), Annie Rabczyńskiej, Martenowi Schoenrock (dyrektorowi generalnemu), Mariuszowi Jeznachowi (szefowi kuchni)!!